TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR

Hi guys,

Momenteel zijn Sander en ik in Antwerpen. We moesten allebei voor werk in Antwerpen zijn dus we besloten samen een weekend weg te gaan.  We waren nog nooit in Antwerpen geweest dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. ‘S ochtends rond een uur of negen reden we van huis weg en drie uur later stonden we voor onze AirBnb.

De AirBnb was echt prachtig! Het appartement had geen deuren maar muren die je kon verschuiven op de manier zoals je het wilde. De eigenaar was daarnaast heel erg behulpzaam. Hij had voor ons allemaal dingen uitgestippeld die we konden doen tijdens ons verblijf in Antwerpen.

Vanavond gaan Sander en ik gezellig uit eten voor kerst. Met kerst zelf zijn we gewoon thuis en vieren we het met familie. De jurk die ik aan heb is van A Star is Born en heb ik gekocht bij Asos. Daarnaast was ik ook opzoek naar simpele zwarte hakken. Deze zijn van Lost Ink.

Ik ben heel benieuwd of jullie verder nog plannen hebben met kerst en nieuwjaar dus let me know. Verder wens ik jullie allemaal een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Liefs,

Bren

 

 

Outfit details
A Star Is Born jurk
Lost Ink hakken

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *