PRINCESS TRAVELLER FOTOKOFFER REVIEW

PRINCESS TRAVELLER FOTOKOFFER REVIEW

Vorige maand zijn Sander en ik samen naar Antwerpen geweest. En zeg nou zelf, je koffer uitpakken is één van de stomste dingen om te doen. Het heeft ook drie weken geduurd tot ik mijn koffer ging opruimen maar helaas was ik te laat. Mijn lieve poes Lola zag mijn koffer aan voor haar kattenbak.  I don’t blame her want een openstaande koffer ziet er inderdaad uit als een kattenbak en de kleding dat er nog in zat (gelukkig niet zoveel) zal ze wel aangezien hebben als kattengrind :’).

Aangezien mijn koffer een uur in de wind stonk heb ik hem gelijk weggegooid. Mijn koffer was toch al aan vervanging toe dus zo erg vond ik het ook weer niet. Volgende maand is Sander jarig en we gaan zijn verjaardag vieren in Berlijn. Mega veel zin in natuurlijk, maar ik had wel een nieuwe koffer nodig.

Naast vele andere leuke dingen kan je op de website van YourSurprise je eigen koffer ontwerpen. Ik was opzoek naar een lichte koffer waar ik veel te veel spullen in kan doen die ik eigenlijk niet nodig heb. Ik kwam uit bij de Princess Traveller Fotokoffer en deze heb ik besteld met mijn initialen erop. Deze koffer is perfect om te gebruiken als handbagage. De volgende dag kreeg ik hem al in huis en het eerste wat mij opviel was dat hij zo ontzettend licht is. Superhandig als je een weekendje weggaat want je kan ook nog eens lekker veel meenemen.

Ook heeft de koffer een ingebouwd cijferslot. Zo zit je ook niet te priegelen met losse slotjes of sleutels. Ik raak altijd alles kwijt dus dit was zeker een pluspunt voor mij. Mocht je je ontwerp weer zat zijn dan kan je hem gewoon vervangen. Via de website kan je losse inlays bestellen en vervangen met je oude ontwerp. Ik ben mega tevreden met mijn koffer en voor de zomervakantie wil ik nog een grotere aanschaffen voor mijn vijf paar schoenen, drie broeken en zes jurken die ik waarschijnlijk toch niet aan doe.

Liefs,

Bren

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *