BACK TO COLLEGE

BACK TO COLLEGE

Hi guys!

Hier is die dan, de eerste outfitpost van 2018! Wat gaat de tijd toch snel. In 2017 heb ik zulke leuke dingen gedaan, hele mooie plekken bezocht en hele lieve mensen ontmoet. Ik ben benieuwd hoe 2018 eruit zal zien. Met nieuwjaar waren Sander en ik om twaalf uur thuis en daarna zijn we samen de stad ingegaan.

Helaas begint ook voor mij college volgende week weer. Ik ben een beetje ziek dus voor deze outfit koos ik voor wat meer lagen. Het was wel een hele uitdaging om mijn hoofd door die coltrui te krijgen zonder vlekken te veroorzaken, maar ik kan met trots zeggen dat het gelukt is. De coltrui had ik gecombineerd met een rok en een blazer met hetzelfde patroontje.

De gehele outfit heb ik gekocht bij Na-kd.com. Wanneer je mijn code gebruikt (BRENDA20) krijg je maar liefst 20 procent korting op je gehele aankoop!

Liefs,

Bren.

Outfit details
Pinstriped Asymmetric Skirt
Pinstriped Blazer
Folded Knitted Sweater
Nice Try Mid Heel Boots
Tommy Hilfiger Watch (De mijne is helaas uitverkocht, dit is een look-a-like)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *